haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

13 Eylül 2014 Cumartesi

Clash of Clans 8,687 Gem/Yeşil Taş/Elmas Kasmanın Taktikleri


Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere hiçbir şekilde para yatırmadan Gem kasma taktiklerini anlatacağım. Bir çoğunuz biliyordur ama hala bilmeyenler olabilir. Ayrıca sadece uygulama yükleyip tamamen yasal ve güvenilir olan Whaff Rewards uygulaması ile ücretsiz şekilde Gem satın alabilirsiniz. Rehber için buraya tıklayınız. Öncelikle;

Gem Ne İşe Yarar?


Bina sürelerini pas geçmenize, kışlaları veya Büyü Fabrikasını hızlandırmanıza, Kahramanları iyileştirmeye, Kaynak Çıkarıcı madenleri hızlandırmanıza yarar. Bunun dışında bir kaç tane daha var ama bunlardan daha da önemlisi İNŞAATÇI almaya yarar. Oyunda inşaatçılar çok önemlidir. Oyunda geliştikçe binalar 3 gün.5 gün hatta ve hatta 14 gün sürebiliyor. 2 inşaatçı oyunu ileride bırakmanıza sebep olur çünkü gerçekten çok uzun sürüyor binalar. O zaman görevleri yapalım ve diğer inşaatçıları alalım! Not: Bu kadar Gem kasmak 1 günde olan bişey değil. Zamanla olan şeyler bunlar. Aylar sürecek bir Gem kasma işlemi ama ben size nereden başlamanız gerektiğini ve hangileri kolay hangileri gereksiz gibi taktikler vereceğim.


3. İnşaatçı Nasıl Alınır? 500 Gem Gerekiyor.


En kolayı budur. Çünkü başlangıçta zaten 250 tane Gem bizde mevcut.Hiç bir şekilde bu gemleri harcamayın. Hiç dokunmayın sanki yokmuş gibi. Etrafta çıkan Mücevher Kutularını kesinlikle bekletmeden açın. 25 Gem veriyor.En kolay görevlerden başlayın. Örneğin

Şu Goblinleri Yakala: Goblin kamplarından 10 yıldız alıp 5 Gem kazanın.
Daha Büyük Kasalar: Altın Deposunu 5. seviye yapıp toplam 7 Gem kazanın.

Bunlar gibi basit basit çok görev var ve hepsi oyunda gözüküyor. Oyun ekranında sağda duran şu ablaya tıklamanız yeterlidir. Ufak ufak görevleri yaptıkça Gem sayımız 400'e yaklaşıyor. Bu arada etraftaki mantarları falan toplamayı unutmayın. Azıcık iksirle 3-5 Gem gelebiliyor herbirinden. Oyunda hafif hafif gelişirken şimdi yapmamız gereken 450 ödüllü görevi yapmak.

Tatlı Zafer: Kupamızı 1250'ye çıkarıyoruz ve 450 taş geliyor. Peki bunu neden en başında yapmıyoruz çünkü oyuna başlar başlamaz kupa kasmaya çalışırsanız gelişmekte zorlanırsınız.

4. İnşaatçıyı Almak


3. inşaatçıya 500 taş verdikten sonra elimizde 450 taş kaldı. Bir klanda isek klan savaşlarında mümkün olduğunca 3 yıldız almaya çalışalım. Klan savaşı taktikleri için buraya tıklayın. Toplamda 10 yıldız alınca ki bu aşırı kolay bişey Savaş Kahramanı görevi bitiyor ve 50 Gem daha kazanıyoruz. Ayrıca savaşta 800 Bin kaynak toplarsanız 25 daha geliyor. Bu ikisi gerçekten çok kolay.Gem sayımız bir anda 525 oldu. Etraftaki taşları, kayaları, ağaçları vb. toplamaya devam edin Gem sayımız yavaşça 600 oluyor :)  Görevler kısmında neredeyse her görevin 1. ve 2. görevi çok kolay oluyor. Küçük ödüller ama hepsini toplarsanız 150 Gem yapar. Gem sayımız 750 oldu ve artık kalan 250 gem etraftan çıkan pislikleri temizleyerek elde edilecek.

Bu aşama biraz uzun sürüyor ama yapacak bişey yok. Aslında var ama gerçekten düşük seviyeler için zorlu bir yol. KRİSTAL LİGE ÇIKMAK! Ödülü tam 250 GEM. Bütün eksiği kapatır fakat 5. inşaatçıyı nasıl alacağız?? Ayrıca kristal lige çıkmak mı? O seviyelerdeki insanları nasıl yeneceğim mi diyorsunuz. Bunun için telefona şarja takın uzun bir süre elinizde kalmalı. Belkide hiç bırakmadan rakip aramanız gerekiyor. Çünkü köy binası dışarıda olanları bulmalısınız. Köy binası yıkıldığı gibi 1 Yıldız verir ve buda savaşı kazandırır. Bu şekilde 2000 Kupa yapmanız gerekiyor evet zor ama imkansız değil. 34 Seviye olupta 3400 kupa kasmış insanlar gördüm.

5. İnşaatçıyı Almak


Geldik zurnanın zırt dediği yere. 2000 GEM kasmamız gerekiyor ki 1000 tane kasmak için bile çok uğraştık. Fakat oyun görevleri burada da imdadımıza yetişiyor. 3. seviye görevlerin hepsini tamamlayın. Bazıları çok zor onlara hiç bulaşmayın. Zaten oyunu oynadıkça görevler otomatikmen bitiyor çünkü görevler oyunda yapılan ayrı farklı şeyler değil. Hepsi oyunun içinden. Biraz gem kastıktan sonra USTA LİGE çıkmamız gerekiyor. Bu çok zor işte. Genelde Kristal Lige çıkanlar 600 Kupa daha kasıp Usta lige çıkıyor çünkü Usta Lig 2600 kupa istiyor. Ödülü ise 1000 GEM. Kalan 1000 gem içinse Klan Savaşlarında 150 yıldız kazanıp 200 Gem 15m Kaynak toplayıp 100 Gem daha kazanın. Kalan görevleri tamamlayın ve etraftaki Gem kaynaklarını sömürmeyi unutmayın. Zamanla Gem sayınız 2000 olacak ve bütün işlem tamamlanacak. Belki Sampiyon Ligine çıkmayı deneyebilirsiniz ödülü 2000 GEM :)))
Not: 5. İnşaatçıyı ben bile alamadım.

Teknik Bilgiler



  • Bitkiler ve taşlar 0-6 arası Gem verir. İçinden çıkan Gemler rastgele değildir. Sırası şu şekildedir.  6, 0, 4, 5, 1, 3, 2, 0, 0, 5, 1, 0, 3, 4, 0, 0, 5, 0, 1, 0. 
  • 8 saatte bir yeni bitki etrafta belirir.
  • Oyunun başında etrafta 40 tane taş ve bitki bulunur.
  • Mücevher kutusu rastgele çıkar. Herhangi bir zamanlaması yoktur.
Extra İlham Olsun Size



Oyun içinden hangi görevin hangi seviyesi kaç Gem veriyor göremezsiniz fakat bu linkte hepsi mevcut. http://clashofclans.wikia.com/wiki/Achievements

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder