haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

31 Ocak 2015 Cumartesi

Clash of Clans Klan Savaşı Köy Düzenleri



Merhaba arkadaşlar, bu yazımda normal köy düzenlerinden farklı olarak bir savaş için olanları vermek istedim. Öncelikle Klan Savaşı taktikleri için buraya tıklayabilirsiniz.




Köy Binası 5 - Alan Savunması

Bu seviyelerde düşman Ejder pek kullanmaz. Bu yüzden hava savunmasını içeri değilde sura yakın koyduk. Havan ve Büyücü Kulesi Köy Binamızı en iyi koruyacak şekilde duruyor. İçeride duran Kaynak Depoları da düşman birliklerini yavaşlatacak. Bu seviyede bundan daha iyisini bulmak biraz güç :)

Köy Binası 6 - Alan Savunması

Bu savunmamız  simetrik olmasını avantaj olarak kullanıyor, düşman nereden saldırırsa saldırsın güçlü bir engelle karşılıyor. Klan Savaşlarında başlangıçta düşman Klan Kalenizi boşaltmaya çalışacaktır. Bu yüzden bu düzeni kullanırken Klan Kalesinin olduğu kısma daha çok bina yerleştirin.

Köy Binası 7 - Anti Ejder, Alan Savunması

Bu savunmamızda gücünü simetrik olmasından alıyor. Aslında havanlar 3 tane olduğu için simetri bozuluyor ama emin olun çok güçlü bir savunma. Hava saldırısına karşı ekstra dayanıklı. Sur içinde bulunan depolar ise düşmanı yavaşlatmak için birebir.
Köy Binası 8 - Anti Ejder, Alan Savunması

Son zamanlarda gördüğüm en iyi savunmalardan birisi.  İçeride bulunan Hava Savunmaları düşman Ejderlerini içeri sokmuyor. Ayrıca akıllıca yerleştirilmiş Kaynak Depoları düşmanı yavaşlatmak için birebir. Teslalar normalde güçsüz görünsede aslında tek başına hasarda bir çok kuleden daha etkili. Bütün Teslalar içeride bu da içeri kadar gelebilen Okçuların korkulu rüyası :)
Köy Binası 8 Anti Ejder, Anti Domuz Binicisi

Bu savunmamızın böyle dağınık görünmesindeki tek neden zamana oynamak. Düşman bu savunmaya asla Ejderle saldıramaz çünkü Ejderler yavaş ve asla dağılmadan hareket edemezler. Ayrıca bütün Hava Savunmaları içeride bu sayede çok yorulan Ejderler Köy Binasını yıkamadan ölecektir. Çok dağınık olması Domuz Binicileri içinde çok kötü. Çünkü durup art arda yıkabilecekleri bir savunma yok. Bu yüzden dolayı şifa iksirleri boşa atılıyor ve canları giderek azalan Domuz Binicileri teker teker ölüyor. Bu savunmanın en kötü yanı en basit oyuncular bile 1 yıldız alabilir ama unutmayın Klan Savaşında esas 3 yıldız almaktır. :)


 Köy Binası 9 - Alan Savunması, Anti Ejder

Bu savunmamızda Hava Savunmaları en içe çekilerek etkili bir ateş hattı oluşturulmuş. Aynı şekilde Havanlar ve Büyücü Kuleleri alan hasarını eşit miktarda her yere yayacak şekilde yerleştirilmiş. Barbar Kral ve Okçu Kraliçe surların içinde bu sayede düşmanı gayet güzel oyalayacak şekilde duruyor. İstenirse Teslalar ve bazı Dev Bombalar yer değiştirilerek art arda 2 Dev Bomba konulup Domuz Binicilerine karşı etkili bir savunma oluşturulabilir.




Köy Binası 9 Anti Domuz Binicisi, Birim Hasarlı

Diğer bütün haritaya yayılan düzenlerin aksine alan hasarı oluşturabilmek için köy düzenli ve simetrik tutulmuş. Bu düzenin en büyük özelliği ne taraftan saldırılsada Domuz Binicilerinin art arda dizilmiş Dev Bombalardan kaçma şansı yoktur. Bunun dışında içeri yerleştirilmiş çift Teslalar tam bir tekli birim katliamcısı :)





Yavaş yavaş her Köy Binası için düzen ekliyorum arkadaşlar. Eğer elinizde güzel köy düzenleri varsa lütfen paylaşmaktan çekinmeyin. Teşekkürler!

Transformers Legends v2.5.2 Tüm hileleri


Savaş Autobotlar ve Decepticonlar arasındaki öfkeleniyor. Böyle OPTIMUS PRIME, Megatron, Grimlock, STARSCREAM, Bumblebee, dinobots ve daha yüzlerce gibi TRANSFORMERS karakterlerle Battle for Earth. Açarak yaymak!

ÖZELLİKLERİ
★ ULTIMATE ÖDÜL İÇİN HAFTALIK EPISODES hakim
★ ORİJİNAL TRANSFORMERS çizgi dizi en sevdiğiniz bölüm anmada
★ YÜKSELTMEK VE EVRİMLEŞTİKLERİNE İÇİN ÜZERİNDE 300 TRANSFORMERS KARTLARI COLLECT
★ ORİJİNAL SANAT
★ PVP SAVAŞLARI için arkadaşlarınıza sorun

TRANSFORMERS Efsaneleri oynamak için tamamen ücretsiz - hiçbir alımları gereklidir. Oyun öğeleri satın güverte gücünü artırmak ve aksi hızlandırmak veya performansını artırabilir.


FULL HİLELİ İNDİR



Toy Defense 3: Fantasy v1.13.0 Android Hile MOD APK indir


Toy Defense 3: Fantasy v1.13.0 Android Hile MOD APK + DATA indir
Toy Defense serisinin 3. oyunu yayınlandı. Dünyanın en iyi defans oyunlarından biri olan Toy Defense serisinin 3. versiyonu ilk olarak mobil sektörde yayınlandı. iOS cihazlarla eş zamanlı olarak Android için yayınlanan oyunda grafiklerde ve haritalarda geliştirmeler yapılmış. Yeni goblin ve yaratıkların dahil olduğu oyunda bir çok yeni harita da bulunuyor.
OYUN ÖZELLİKLERİ:
- Tekrarlanmayan oynanabilirlik ile tamamen benzersiz seviyeler!
– Orta Çağ fantastik atmosfer derinliği
– Harika detayları olan Orta Çağ ortamı ile büyüleyici grafikler
– Arkadaşlarını bu masalsı dünyaya davet et!
– İşbirliği kur ve arkadaşlarının cesur şövalyeleri ile savaş
– Trollerden goblinlere ejderhalardan paralı askerlere kadar 9’dan fazla düşman türü
– Dalganın sonanda şeytani generallerle savaş!
– Uzmanlaşmış 6 kule güçlendirme ile stratejini uygula
– Muhaliflere bir şans tanımamak için savaşçılarını çiftçilerden şövalyelere yükselt!
– Uzun soluklu oyunda cesur bir komutan için olan tüm başarıları topla!
– 4 adet kullanışlı oynanabilirlik bonusu: meteor, iyileşme, yeniden doğma donma/dondurma
– Savaşı kazanmak için en büyük kralların taktiklerini kullan!





Yeni Sürüm Hilesiz v1.13.0
Turbobit
APK + DATA indirAlternatif Link
APK + DATA indir

Eski Sürüm Hileli v1.10.1
Turbobit
MOD APK + DATA indirAlternatif Link
MOD APK + DATA indir

Fantasy Kingdom Defense HD Hileli APK Yükle


Sizin krallık saldırı altında. Evil Rab kalenin kapılarında şeytanların ordusu atıyor, ve sadece onu durduramaz! Elf okçu, kılıç-wielding şövalyeler, bu epik yeni kılıç-ve-büyücülük kule savunma oyunu güçlü mageler ve ateş püskürten ejderha seçkin bir birim komutu alın.
Fantasy Kingdom Savunma, oyun ve bir başarılarının zenginlik, ödül ve heyecan verici yakın dörtte stratejik mücadele sunuyor tamamen ücretsiz iki farklı oyun modu ve 20'den fazla düzeyde olduğunu
sahip.
Başar Özellikler:
- Fantezi hikayesi ilgi çekici.
- Eşit ölçüde Eylem ve strateji.
- Kapat dörtte mücadele ve uzun mesafe topçu birimleri.
- Kampanya ve Survival modları.
- Dört fantastik dünyalar arasında yirmi sekiz farklı düzeylerde.
- Üç farklı zorluk seviyesi.
- Tamamen isteğe bağlı in-app alımları ile, free-to-play.
- Savunma ve saldırı birimleri On farklı tipleri mevcuttur.
- Yükseltme birimleri, Elf dükkanda kaleler ve savunma.
- Birden fazla ödül ve başarıları tamamlamak için.
- Tüm oyun modları için online liderler.
- Üstün fantezi-sanat görsel ve tam müziği.


Yeni Sürüm Hilesiz v1.13.0
Turbobit
Alternatif Link
Eski Sürüm Hileli v1.10.1
Turbobit
Alternatif Link



29 Ocak 2015 Perşembe

CoC Birim Rehberleri - Dev

Dev

    Devler Clash of Clans'da ilk açılan tank birimidir. Arkasındaki Okçuları, Büyücüleri, Cadıyı vs. harika bir şekilde korur. Bunun dışında favori hedefi savunma kuleleri olduğu için köyün savunma hattını çok hızlı bir şekilde yıkar. Tabiki destek almadan çok kolayca öldürülebilir. Peki nasıl mı destekliyoruz?




Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?

Devlerin Yolunu Açın
Devleri toplu olarak göndermek en mantıklı seçimdir ama bir köye başlar başlamaz topluca Dev atarsanız bir Yaylı Tuzak 5 Devi haritadan anında siler. Bu yüzden önce 1 Dev bir kaç saniye sonra buraya tıklayın. Devler Duvar Yıkıcıları en iyi koruyan birimdir. Havan atışını yaptıktan sonra 1 kaç saniye boyunca durur o sırada Duvar Yıkıcıları atıp Devlerin önünü açın. Her seferinde 2 tane atmanızı öneriyorum.
ise diğer Devleri atın. Tabiki de burada bir köye nasıl saldırılır anlatmayacağım. İlgili yazı için

İksirlerin Kullanımı

Devler toplu halde surları zorlarken (Tabiki Duvar Yıkıcılarla yardım etmezseniz) büyük bir saldırı altında kalır. Toplu halde gezmeleri aslında Havan ve Büyücü Kuleleri için güzel olsada verdikleri hasar Devleri perişan edecek kadar değildir. Tek korkunuz birim odaklı saldıran yani Okçu Kulesi, Top, Cehennem Kulesi vs. olsun. 

Şifa iksirini Devlerin sağlık puanı yarıya indiğinde o anda saldırdığı hedefi yıktıktan sonra yöneleceği hedefi belirleyip öyle atın. Çünkü Devler kalabalık olduklarında ortalama 1-2 vuruşta kuleleri yıkıyor. Buda yanlış zamanda atılan Şifanın boşa gitmesine sebep oluyor. Eğer Duvar Yıkıcınız kalmadıysa ve Devler surları zorluyorsa da atabilirsiniz.

Öfke Büyüsünü kesinlikle köye girmek için koşan Devlere atmayın. İlk sur yıkıldıktan sonra eğer yan
yana 2-3 den fazla savunma kulesi varsa tam o kulelerin ortasına atın. Hızlıca yıkılışlarını izleyin. Asla 5-6 tane Dev için öfkenizi harcamayın.
Zıplama büyüsünü 3 kademeli suru olan köylerde kullanın. Attığınız yer Duvar Yıkıcının giremeyeceği ve çok fazla savunmanın olduğu bir yer olsun.

Şifacı Ne Zaman Atılmalı?

Tabiki de Hava Savunması yıkıldığında :) Hava Savunması yıkılmış bir köyde Devleri Şifacıdan iyi destekleyecek bir birim daha yok.

Klan Savaşında Çok Dikkat!

Bir çok kişinin yaptığı bir hatadan bahsedeyim. Klan savaşlarında genelde Klan kalelerine büyücü atılır. Eğer düşman klan kalesini boşaltmadan saldırırsanız... DEVLERİNİZ TEK YER. 


Savunmada Nasıl Kullanılmalı?

Kullanılmamalı :). Kullanmak isterseniz de şunu bilinki düşmanı sadece birkaç saniye yavaşlatacaktır. 


İstatistikler



Bunlar benim Dev taktiklerim. Eğer sizde kendi taktiklerinizi paylaşmak isterseniz lütfen aşağıdaki yorum bölümünü kullanmaktan çekinmeyin :)

28 Ocak 2015 Çarşamba

CoC Birim Rehberleri - Okçu

Okçu


     Okçular, Barbar'dan sonra ilk açılan ve oyun başından sonuna kadar en çok kullanılan birimdir. Düşük maliyeti ve etkili hasarı sayesinde hem savunmada hem de saldırıda çokça kez tercih edilir. Bir çok savunma kulesi okçulara tek atmasına rağmen önüne yerleştirilen Dev, Pekka, Golem gibi sağlık puanı çok yüksek birimler sayesinde savaş sırasında yıkım anlamında ciddi bir rol oynar.




Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?

Havandan Kaçın!

Öncelikle bilmeniz gereken şey düşmanın Havanı Okçularınızla aynı veya daha üst seviyede ise bütün Okçularınıza tek atar. Bu da demek oluyor ki Havanları yıkmadan okçularla pek iş yapamayız. Devleri ya da önden gönderdiğiniz tankınızla 2 Havanı yıktıktan sonra bütün Okçularınızı dağınık bir şekilde köye yollayın. Dikkat edin, sadece Havan değil Büyücü Kuleleri de bir kaç vuruşta Okçularınızı öldürür. Okçular Top, Tesla ve Okçu kulelerine karşı çok etkilidir. Genelde hepsinden tek yer ama toplu oldukları için saniyeler içinde yıkabilir.

Savunmasız Binaları Aradan Çıkarın

Uzaktan vurmasının avantajını savaş başında savunmasız duran binaları yıkmak için kullanın. 2 tanesi savaş sonuna kadar binayı kesinlikle yıkar.

Asla Şifa Kullanmayın!

Okçular bütün savunmalardan tek yediği için onlara şifa atmak israftan başka bişey değildir. Ayrıca Şifacı da boşu boşuna şifa atar ama tek yediği için bir işe yaramaz.

Klan Kalesindeki Birimleri Öldürmenin Kolay Yolu

Dışarıya kadar çekilmiş düşman klan kalesi askerlerini 15-20 Okçuyla tamamen temizleyebilirsiniz. Hem hava hem kara saldırısı yaptığı için bu konuda Barbardan daha avantajlıdır. (Genede 5 Barbar 15 Okçu daha etkili unutmayın)

Ejder Saldırısında İşe Yarıyor

Eğer tamamı Ejderden oluşan bir orduyla saldıracaksınız 20 okçuyla bir taraftaki binaları yıkın ve Ejderlerin dağılmadan köye direk giriş yapmasını sağlayın 

Savunmada Nasıl Kullanılmalı?

Tabiki de klan kalelerini Okçuyla doldurarak :). Savunma sırasında surların arkadasından saldırıp düşmanı harika bir şekilde oyalıyor. Karşısına Pekka mı çıktı? O Pekkanın vay haline! Saniyeler içinde öldüğünü görünce çok şaşıracaksınız.


İstatistikler


Bunlar benim Okçu taktiklerim. Eğer sizde kendi taktiklerinizi paylaşmak isterseniz lütfen aşağıdaki yorum bölümünü kullanmaktan çekinmeyin :)

27 Ocak 2015 Salı

CoC Birim Rehberleri - Barbar

Barbar


      Barbarlar oyunda kullanabileceğiniz ilk birimdir. Üretilmesi çok ucuzdur ayrıca oyun başlangıcında ve ileride sürekli saldırı yapan oyuncular için vazgeçilmez bir birimdir. Genellikle okçuların önünden atılır ve savunma birliklerini oyalarlar. Topluca saldırdıklarında arkasındaki destekle köyleri yıkıp geçebilirler. Unutmayın onlar BARBAR!


Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?

Surları Aşalım!

Tek başına Barbar hiçbir işe yaramaz. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Peki Barbarları nasıl desteklemek gerek? Barbarlar kalabalık olduklarında, karşısında alan hasarı veren (Havan, Büyücü Kuleleri) savunma sistemleri olmadıkça uzun bir süre dayanır ve arkasındaki okçularla güzel iş yaparlar. Fakat bir çok köy alan hasarını etrafa yayar, yani savunmasız kısmı olmaz. Bu alan hasarını engellemenin en kolay yolu çok kalabalık Barbar ordusunun üstüne şifa iksiri atmaktır. Şifa işlerken aradan bir kaç Duvar Yıkıcı atılır ve duvarlarda oyalanmanın önüne geçilir. Okçular da hemen arkasından köye girer ve ciddi bir yıkım oluşturur. Fakat risklidir! Öyle bir an gelir ki bütün Barbarlar iç içeyken 3 tane havan aynı anda toplarını ateşler. Bu tip bir durumda tek yapabileceğiniz bir bardak soğuk su içmektir. 

Kral ve Kraliçe Diz Çöküyor

Barbarlar genellikle köylerin iç kısmına kadar girme işleminde başarısız olurlar. Tabi ki şifa iksiriyle bir nebze ilerliyorlar. Barbarın en güzel kullanım alanı köyün dışarısına konulmuş Barbar Kral ve Okçu Kraliçeyi öldürmek. Birkaç Okçu ve Barbar saniyeler içinde Kralı veya Kraliçeyi öldürebilir.

Savunmasız Binalara Acımayın

Savunmasız duran bir binaya savaş başında  atılan sadece tek bir Barbar, savaşın sonuna kadar o binayı yıkar. %100 yıkmak istediğiniz bir köyde kenarda kalan inşaatçı kulübelerini kimse görmek istemez :)

Barbar Krali Etkili Kullanın                                                          5. seviyeden sonra Barbar Kral'ın açılan yeteneği hem kendini hemde etrafındaki Barbarları hızlandıran ve saldırı güçlerini arttıran bir alan yaratır. Kalabalık bir Barbar ordusunun içinde basılan bir yetenek hemen üstüne atılan bir Şifa İksiri ve ardından bir kaç Duvar Yıkıcı sayesinde köyün belli bir kısmını hızlıca yıkabilirsiniz. Alan hasarı vuran binalar yıkılınca Barbarların önünde kimse duramaz.
Çok Saldırı Yapanlar İçin İdeal Birim

Eğer sürekli saldırı yapıyorsanız, hızlı üretilmesinin yanında ucuz olduğu için sürekli basabilirsiniz. Kesinlikle ama kesinlikle ordunuzu sadece tek bir birimden oluşturmayın. 200 Barbar yerine 100 Barbar 100 Okçu basın, emin olun kat kat daha etkili oluyor. 

İstatistikler



Bunlar benim Barbar taktiklerim. Eğer sizde kendi taktiklerinizi paylaşmak isterseniz lütfen aşağıdaki yorum bölümünü kullanmaktan çekinmeyin :)

23 Ocak 2015 Cuma

Traffic Nations 2 3D Apk İndir


Oyun açıklaması: Trafik uluslar 2

Trafik milletler 2 büyük şehirlerde ve banliyö karayolları meşgul sokaklarda hızlı araba hız -. Kuralları kırın ama ezer kaçının. Bu Android oyununda aşırı sürüş kullanın. hız yüksek, daha ödül olacaktır. Mümkün olduğunca yaklaşan araçların yakın zıt kulvarda Sürücü ve ödül artacaktır. Arabanızı yükseltmek için Kazanılan para harcayın. Yeni araba, benzersiz özelliklere sahip her satın. Yarış kazanmak ve derece artırmak. 

Oyun özellikleri:



  • Harika grafikler
  • İyi kontroller
  • Birçok arabalar
  • Liderler
  • Dinamik oyun





19 Ocak 2015 Pazartesi

PuanMatik Puan Hesaplama Uygulaması



Puan Matik ile LYS, YGS, Önlisans Kpss,Lisans Kpss ve Orta Öğretim Kpss gibi tüm sınavların puanlarını hesaplayabilirsiniz. Bunların yanında diğer hesaplamalarıda bir sonraki
sürümde aktif olarak kullanabileceksiniz. Sonraki sürümlerde Ortaöğretim Teog puanı, Takdir Teşekkür hesaplama gibi hesaplamalarıda kullanabileceksiniz. Eklenmesini istediğiniz sınavlar varsa lütfen bunu bize bildirin.

HESAPMATİK UYGULAMASINI YÜKLEMEK İÇİN TIKLAYIN



18 Ocak 2015 Pazar

Hay Day 1.22.141 Android Apk İndir


Hay Day Apk Full İndir 1.22.141 Android 

 Hay Day Apk,eğlenceli çiftlik kurma oyunlarından biri farklı farklı kategorilerde üretim yapıp yetiştirebilirsiniz
Hay Day Apk Full Hileli Mod İndir 1.22.141 Android

ekin toplama üretiklerinizi satma ve bunun gibi çok şeyi, unutmadan oyunda hile bulunmuyor.



17 Ocak 2015 Cumartesi

Traffic Racer v2.0 Para Hileli MOD Apk indir



Traffic Racer v2.0 Son Sürüm Android Sınırsız Para Hileli MOD APK indir
Traffic Racer oyunu 
araba yarışı ile araba simulasyonu arasında sınıflandırılabilecek çok keyifli bir oyun. Türkiye’li geliştiriciler tarafından geliştirilen en başarılı oyunlardan birisi olan bu oyunda aracınızla akan trafik içerisinde sağa sola ve araçlara çarpmadan puan toplama esasında bir mücadele sergiliyorsunuz. Trafikte ne kadar uzun süre kalabilirseniz o kadar çok puan toplarsınız. Çok keyifli ve başarılı bir oyun. 
Traffic Racer hilesi
 sitede zaten mevcuttu. Güncelleme gelip 1.8 sürümüne yükseldiğinden dolayı yeni bir hile yaptım. Hile para hileli ama sistem şu şekilde çalışıyor. Sınırsız paraya sahip olmazsınız ama oyun içerisinde istediğiniz aracı alabilirsiniz. 
Paranız eksiye düşüyor ama araç kesinlikle sizin oluyor. Aşağıda ekran görüntüleri ekleyeceğim zaten. Şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar






Yenilikler
POLİS TAKİBİ MODU
- Bu yepyeni oyun modunda kaçan şüphelileri yakala!
- Polis takibi skor tablosunda birincilik için mücade ver!
YENİ ARAÇLAR
- Biri süper spor olmak üzere 3 yeni araç emrinizde
OYNANIŞ
- Trafik artık biraz daha hızlı ve dinamik olarak hız değiştirebiliyor
- Çift-Yön modunda trafik isterseniz soldan akabilir.
YENİ DİLLER
- Arapça, Çince, Japonca, Korece ve İsveçce dil desteği
DİĞER
- Gece yolundaki asfalt kaplaması iyileştirildi
- Bir çok ufak yenilik ve düzeltme

16 Ocak 2015 Cuma

Gerçek 3D Deneme Xtreme 4 Apk indir


Oyun açıklaması: 


Deneme xtreme 4

Deneme Xtreme 4 - bir spor motosiklet sürücüsü ve farklı engeller ve tehlikelerle dolu zor parçaları hareket. Yolda engelleri aşmak. Bu Android oyununda aşırı sürüş becerilerini göster. Hızlandırın ve rampaları kullanarak havaya çıkarmak, engellerin üzerinden atlamak, çevirir ve diğer hile yapmak. Dikkatli olun ve kahraman zarar yoktur. Yeni, daha güçlü motosiklet satın alın. Ekipman çeşitli seçim, eşsiz bir karakter yaratmak. Diğer oyuncularla yarışın. Oyun özellikleri:



  • Harika grafikler
  • İyi kontroller
  • Gerçekçi fizik
  • Farklı motosiklet











Kumarhane Taşıyıcı 3D Apk indir



Oyun açıklaması: Kumarhane taşıyıcı 3D

Casino taşıyıcı 3D - güçlü bir zırhlı kamyon sürücü ve para, altın ve diğer değerli eşyalarınızı teslim şehir etrafında sürücü. Şeylerin içine çökmesini önlemek. Bu Android oyunda kumarhane sahiplerinin Komple görevler. Senin kamyon içine eşyalarınızı yerleştirin ve en kısa güzergah üzerinde hedefe kargo getirmek. En kısa sürede hedefe ulaşmak için çalışın. Yolun, direkleri, çitler ve diğer engellere araçların içine ezmek yok, dikkatli olun. Her benzersiz özelliklere sahip, yeni kamyonlar satın alın. Oyun özellikleri:


  • Harika grafikler
  • Basit kontroller
  • Büyük ses
  • Farklı başarılar
  • Yüksek puanlar