haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

31 Mart 2015 Salı

Nitrado Minecraft Paskalya Etkinliği Başladı!




Nitrado server'ı bu sene Minecraft haritasının içine tam 1500 tane renkli yumurta sakladı, bu yumurtaları bularak 170 farklı başarım kazanabilir, yeni haritalarda mini oyunlar oynayabilir, yumruk yumruğa dövüşebilirsiniz! Tek yapmanız gereken Nitrado ile Minecraft hesabınızı bağlamak. Ayrıca hesabını bağlayan herkes toplamda 1000 TL değerinde ödüllerin bulunduğu 19 Nisan tarihinde yapılacak çekilişe katılma hakkı kazanacak.


Bu zevkli etkinlik için buraya tıklayıp Nitradoya üye oluyoruz. Ardından hesabınızı Minecraft'a bağlıyoruz, bunu yapması anlatılamayacak kadar kolay ve hızlı :). Bu eğlenceli dünyanın IP adresini hemen yazı altında paylaştım, ayrıca Minecraft versiyonunuz 1.8 olması gerekiyor, etkinlik bitiş tarihi ise henüz açıklanmadı.









27 Mart 2015 Cuma

Atomus HD İncelemesi




Merhaba arkadaşlar, bu yazımda yeni satın aldığım bir oyun olan Atomus HD'yi kısaca tanıtıp sizleri bu değişik dünyayla başbaşa bırakacağım. Atomus HD aslında bir oyun olmaktan çok hayal gücünüzü parmaklarınızla şekillendirmenizi sağlıyor. Ekranımızda binlerce partikül var ve bunlar parmak hareketlerimizle inanılmaz şekillere giriyor. Her biri birbirinden bağımsız şekilde hareket ediyor ve ortaya şahane bir görsel şölen oluşuyor.



Multi-touch destekleyen uygulamamız siz sıkılana kadar oyun süresi sunuyor. Arkada çok hoş bir müzik var, ve tek yapmanız gereken parmaklarınızı ekran üzerinde gezdirmek. Ben oynarken çok eğlendim çünkü o partiküllerin sizin isteğiniz doğrultusunda çizdikleri rotalar gerçekten mükemmel bir görsel şölen oluşturuyor :)

Google Play Üzerinden İndir

AppStore Üzerinden İndir


10 Mart 2015 Salı

Clash of Clans Ücretsiz Yeşil Taş Satın Almak - Whaff Rewards Rehberi - Ödeme Kanıtlı




Herkese merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi Clash of Clans'da inşaat süreleri çok uzun ve bu süreyi kısaltmanın tek yolu Gem harcamak.Bir çok oyuncu oyunlara para vermenin çok saçma olduğunu düşünüyor, peki ya ben size en ufak para harcamadan Gem satın almanın yolu var desem. Tamamen ücretsiz, tamamen YASAL ve aşırı güvenilir!

ÖDEME KANITI



Tek yapmanız gereken, aşağıda söylediğim uygulamayı verdiğim yönergeler ile indirip, istediği çok basit şeyleri yapmak. Bu istekler arasında Gencturkcell gibi popüler bir uygulamayı sadece indirmeniz, Yapı Kredi gibi çok güvenilir bir uygulamanın altına yorum atmanız vb. görevler var. Karşılığında 0,10$ - 0,40$ alıyoruz, bazı uygulamalar çok daha fazla bazıları ise daha az para veriyor. Minimum çekme miktarına ulaştığımızda Google Play Store Hediye Kartı şeklinde paramızı alıyoruz. Ortalama 11-12 günde 12$ lık kartı alıp 1200 Gem'i Clash of Clans'da sadece uygulama indirerek kazanıyoruz. Sadece Google Play Store değil, paramızı Paypal gibi yollarlada çekebiliyoruz. Bunlara Steam'de dahil :)


Öncelikle, Google Play Store'dan  Whaff Rewards adlı uygulamayı indiriyoruz. 




 Uygulama yüklenince açıyoruz, ve karşımıza benzeri bir ekran geliyor. Sağ üst köşeden login oluyoruz. Facebook üzerinden bağlanıyoruz.



Hemen ardından ENTER INVITE CODE ekranı geliyor. Bu ekrandaki kısma AZ07393 yazarsanız hesabınıza başlangıç olarak 0,30$ para yükleniyor. Play Store'da yorumlar kısmında 1$, 10$ gibi saçma sapan miktarlar yazan arkadaşlara inanmayın. Hiç bir kod 0,30$ dan fazla vermiyor, ben çok denedim. Ayrıca bu teklif sadece bir kez yapılıyor o yüzden AZ07393 yazmanızı öneririm. (Bazı kodlar çalışmıyor ve hakkınız malesef yanıyor, Facebook üzerinden olduğu için tekrar şansıda yok)



Karşımıza aşağıdaki gibi teklif sayfası açılıyor, buradan size kolay gelenleri seçip istediğini yapın. Sağ sekmeye geçip nadir ama çok yüksek miktarlar veren teklifleri de uygulayabilirsiniz. Hepsi tamamen ücretsiz. 



Ödeme almak için soldaki menüden Payout kısmına giriyoruz ve istediğimiz şekilde paramızı çekiyoruz. Clash of Clans için Google Play Giftcard'ı seçmeniz gerekiyor.



Takıldığınız yer olursa aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak sormaktan çekinmeyin :) Ben bu uygulamayı kullanıyorum ve ilk ödememi bu yazıyı yazmadan sadece bir kaç gün önce aldım.

3 Mart 2015 Salı

CoC Birim Rehberleri - P.E.K.K.A

P.E.K.K.A



Clash of Clans'daki en yıkıcı, en acımasız, en güçlü, en dayanıklı birim! Ve inanır mısınız, o bir kız :) P.E.K.K.A yıkmaya geliyor!



Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?

Asla tek göndermeyin!

P.E.K.K.A her ne kadar çok fazla hasar versede, tek başına gittiğinde 3-5 binayı birer vuruşta yıkıp savunmaların acımasız gücüne karşı en ufak bir şey yapamıyor. Alan hasarı veren binalar etkilemesede birime yönelik vuruş yapan savunma binaları, özellikle Tesla Kuleleri (2 katı hasar veriyor ve P.E.K.K.A favori birimi) P.E.K.K.A'ların en büyük düşmanı. P.E.K.K.A'ların arkasına yerleştirilen bir kaç Büyücü tek vuruşta yıkamadığı binaları hemen ardından temizliyor. Ayrıca çok daha yüksek hasarlar verilebiliyor.

Nasıl bir ordu düzeni

Eğer bütün ordu kapasitenizi P.E.K.K.A ile doldurursanız, düşmanı emin olun yıkamazsınız. P.E.K.K.A'lar yavaştır ve hemen  ardından gelen destek birimlerine ihtiyaç duyar. Klan Savaşlarında 4-5 P.E.K.K.A idealdir. 2 tanesini bir köşeden diğer kalanları başka bir köşeden yollayın, hemen önlerinde Golem gibi sağlam bir birim varsa o köyün vay haline. Düşmanın duvar seviyesi çok yüksek ise bütün P.E.K.K.A'ları aynı yerden göndermeyi tercih edin. P.E.K.K.A'lar oyuna girmeden önce köye direk giriş yapabilmeleri için önlerindeki binaları Okçu gibi birimlerle temizleyin.

Büyü tercihleri nasıl olmalı?

P.E.K.K.A aslına bakılırsa her türlü büyüyle gayet güzel iş yapıyor. Şifa iksiri topluca giden P.E.K.K.A'ları ölümsüz hale getirirken, Öfke Büyüsü daha da hızlanan ve güçlenen P.E.K.K.A'ları tam bir savaş makinesine dönüştürüyor. Zıplama Büyüsü de köye direk giriş yaparken ideal.

Cehennem Kulesine dikkat!

Tekli vuruşa geçirilmiş bir Cehennem Kulesi yaklaşık 7 saniyede bir P.E.K.K.A'yı öldürebilir. Bu yüzden Cehennem Kulesine karşı Dondurma Büyüsünü atmalısınız.

Klan Kalesi birimlerine karşı P.E.K.K.A

Malesef P.E.K.K.A o kadar yavaş ki 15 tane Okçu bile P.E.K.K.A'yı öldürebilir. Hele Klan kalesinden Cadı çıkarsa o P.E.K.K.A'nın vay haline. Cadıya tek bir kez bile vuramadan iskeletler tarafından katledilir... Ayrıca sadece karadan saldıran birim olduğu için Ejderhalarda büyük tehdit.


Savunmada asla ama asla kullanmayın! Sağlık puanı çok fazla olmasına rağmen devasa bir orduya karşı sadece 1 kaç saniye dayanabilir.

İstatistikler