haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

10 Mart 2015 Salı

Clash of Clans Ücretsiz Yeşil Taş Satın Almak - Whaff Rewards Rehberi - Ödeme Kanıtlı




Herkese merhaba arkadaşlar, bildiğiniz gibi Clash of Clans'da inşaat süreleri çok uzun ve bu süreyi kısaltmanın tek yolu Gem harcamak.Bir çok oyuncu oyunlara para vermenin çok saçma olduğunu düşünüyor, peki ya ben size en ufak para harcamadan Gem satın almanın yolu var desem. Tamamen ücretsiz, tamamen YASAL ve aşırı güvenilir!

ÖDEME KANITI



Tek yapmanız gereken, aşağıda söylediğim uygulamayı verdiğim yönergeler ile indirip, istediği çok basit şeyleri yapmak. Bu istekler arasında Gencturkcell gibi popüler bir uygulamayı sadece indirmeniz, Yapı Kredi gibi çok güvenilir bir uygulamanın altına yorum atmanız vb. görevler var. Karşılığında 0,10$ - 0,40$ alıyoruz, bazı uygulamalar çok daha fazla bazıları ise daha az para veriyor. Minimum çekme miktarına ulaştığımızda Google Play Store Hediye Kartı şeklinde paramızı alıyoruz. Ortalama 11-12 günde 12$ lık kartı alıp 1200 Gem'i Clash of Clans'da sadece uygulama indirerek kazanıyoruz. Sadece Google Play Store değil, paramızı Paypal gibi yollarlada çekebiliyoruz. Bunlara Steam'de dahil :)


Öncelikle, Google Play Store'dan  Whaff Rewards adlı uygulamayı indiriyoruz. 




 Uygulama yüklenince açıyoruz, ve karşımıza benzeri bir ekran geliyor. Sağ üst köşeden login oluyoruz. Facebook üzerinden bağlanıyoruz.



Hemen ardından ENTER INVITE CODE ekranı geliyor. Bu ekrandaki kısma AZ07393 yazarsanız hesabınıza başlangıç olarak 0,30$ para yükleniyor. Play Store'da yorumlar kısmında 1$, 10$ gibi saçma sapan miktarlar yazan arkadaşlara inanmayın. Hiç bir kod 0,30$ dan fazla vermiyor, ben çok denedim. Ayrıca bu teklif sadece bir kez yapılıyor o yüzden AZ07393 yazmanızı öneririm. (Bazı kodlar çalışmıyor ve hakkınız malesef yanıyor, Facebook üzerinden olduğu için tekrar şansıda yok)



Karşımıza aşağıdaki gibi teklif sayfası açılıyor, buradan size kolay gelenleri seçip istediğini yapın. Sağ sekmeye geçip nadir ama çok yüksek miktarlar veren teklifleri de uygulayabilirsiniz. Hepsi tamamen ücretsiz. 



Ödeme almak için soldaki menüden Payout kısmına giriyoruz ve istediğimiz şekilde paramızı çekiyoruz. Clash of Clans için Google Play Giftcard'ı seçmeniz gerekiyor.



Takıldığınız yer olursa aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak sormaktan çekinmeyin :) Ben bu uygulamayı kullanıyorum ve ilk ödememi bu yazıyı yazmadan sadece bir kaç gün önce aldım.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder