haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

31 Ocak 2014 Cuma

Dota 2 New Bloom Festival Güncellemesi

Dota 2 gene güncelleme aldı ve bu seferki gerçekten çok sağlam. Öncelikle 2 yeni hero eklendi (Phoenix[Sağda], Terrorblade[Solda]) ayrıca yeni etkinlikler ve birde artık boss mu denir çok güçlü yaratık mı denir neyse o eklendi. Hakkında bir bilgim yok ama aşırı güçlüymüş öldürülmesi oyunun gidişatını direk değiştirir diyorlar. Ayrıca sayısız item ve setler geldi.


 

“Görüyorum… Görüyorum… Kaos ve soğuk uzaklaşıyor ve yerini New Bloom Festivali‘ne bırakıyor. Festival kutlanacak, yenilenme ve yeniden doğuş mümkün kılınacak! Geçmiş, tekrar yazılmak için yalvarırcasına diz çökmüşken bunu gerçekleştirebilecek tek kudret, gökyüzünü ışıklandırıyor. Böylece Festival hazır hale geliyor!”


 Bunların dışında artık daha önceden oynadığınız bir oyunun replayinden seçtiğiniz bir bölümü alıp "Acaba burda sola kaçsaydım ne olurdu?" gibi sorularınıza cevap olsun diye tekrar tekrar oynayabilirsiniz. Son olarak birde yeni oyun modu eklendi. Bu modda bütün kahramanlar rastgele yetenekler alıyor. Örneğin Mirana'nın arrowunu Pudge atarken Lich gelip Tide'ın ultisi atabilir. 11 seviye ve üstü olan herkes oynayabilir.

29 Ocak 2014 Çarşamba

Steel illusion Chrome wolf Oyun videosu


Kruz - diye hayal kırıklığına ve direnişçilerin yanına geldi kralın ordusu, bir asker. Büyüleyici bir oyun RPG Chrome kurt bu öykünün bir ders çözün.


Özellikler:
büyüleyici bir hikaye
Tank savaşları
Kendi ordu oluşturmak



Steel illusion Chrome wolf



Çelik illusion: Krom kurt uygulaması Android için çok popüler ve dünya çapında oyuncular binlerce herhangi bir ödeme olmadan almak mutluluk duyarız. Ve biz size yardımcı olabilir! Çelik illüzyonu indirmek ücretsiz: Krom kurt, biz size telefon modelini seçin tavsiye, ve sonra bizim sistem en uygun apk dosyaları seçecek. İndirme çok basittir: İstediğiniz dosyayı seçin ve "özgür Çelik yanılsamasını indir: Krom kurt apk", ardından dosyayı almak istiyorum yollarından birini seçin. Sadece birkaç kolay adımda ve tam Android Çelik yanılsama tadını çıkarıyor: tablet veya telefonla Chrome kurt!





EKRAN GÖRÜNTÜLERİ






Talisman HD Oyun videosu



Talisman: Prologue HD - kutsal bir taç bulmaya çalışacağız canavarlar ve sihirbazlar büyük bir dizi ile destansı bir kumar.

OYUN VİDEOSU

Talisman Prologue HD



Talisman: Android için Prologue HD uygulaması çok popüler ve dünya çapında oyuncular binlerce herhangi bir ödeme olmadan almak mutluluk duyarız. Ve biz size yardımcı olabilir! Talisman: İndirmek için ücretsiz Prologue HD, biz size telefon modelini seçin tavsiye,
ve sonra bizim sistem en uygun apk dosyaları seçecek. İndirme çok basittir: İstediğiniz dosyayı seçin ve "özgür Talisman indir: Prologue HD apk" tıklatın, ardından dosyayı almak istiyorum yollarından birini seçin. Sadece birkaç kolay adımda ve tam Android Talisman tadını çıkarıyor: Prologue HD tablet veya telefonla!



OYUN VİDEOSUNU İZLEME İÇİN TIKLAYIN


EKRAN GÖRÜNTÜLERİ







NBA 2K14 Android FULL APK İNDİR

NBA 2K14 Android Apk Oyunu

Merhaba indirfree.net Okurları

full android spor oyunları

NBA 2K14 ile müthiş basketbol oyununu siz değerli okurlarımıza sunuyorum.Grafikleri gerçeğini aratmayan oyunumuz da birçok takımla maç yapabilirsiniz.Hareketli smaçlar ile oyun zevkiniz doruğuna çıkacaktır.
-Bluetooth ile multiplayer modu
-Mükemmel Grafikler
-Birçok yeni takım ve gerçek oyuncular
-Muhteşem Müzikler


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığına oyun çalışacaktır.


Android 4.0 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.


         



700 MB 
Apk+Data indir

Rar şifresi : apk-paylas

28 Ocak 2014 Salı

Asphalt 8 : Airborne Android FULL APK+DATA İNDİR

Asphalt 8 : Airborne Android  Apk Oyunu

Asphalt 8 Airborne sizlere sunmaktan gurur duyuyorum.Asphalt serisinin en son sürümü olan oyunumuz muazzam derecede güzel grafikleriyle dikkat çekiyor.

İncelemelerime göre oyun gerçekçi yapısıyla dikkat çekiyor.Caddeler,sokaklar,tüneller ve daha niceler.Oyun içerisin de hız yaparak veya yanlama ile yüksek derecede zevk alacaksınız.Yarışları oldukça gerçek olan oyunumuzu herkese tavsiye ediyoruz.
-En yeni arabalar (Lamborghini Veneno,Bugatti Veyron,Ferrari FXX  
-Venedik,Fransa,İzlanda,Nevada ve diğer yerler
-Kariyer Modu
-Gerçekçi motor efektleri
-Mevsimsel olaylar 
-Görsel efektler (yansımalar)
-Drift Modu
-8 Oyuncuya kadar arttırılmış multiplayer modu


İndirdiğiniz datayı sdcard/Android/obb klasörünün içine atınız.Daha sonra apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 2.3 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.







20.7 MB                                                            816.4 MB

Apk indir                       Data indir


Rar şifresi : apk-paylas

Championship Jet Ski Android FULL APK İNDİR

Championship Jet Ski Android 

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Güzel bir yarış oyununu sizler ile paylaşıyorum.Genellikle araba yarışları meşhurdur fakat şuan ki oyunumuz farklı.Suda ilerleyen jet ski ile yarışacaksınız.Grafikleri oldukça başarılı oyunumuzu sizlere tavsiye ediyoruz.
-4 Oyun Modu
-Mükemmel Üç Boyutlu Grafik


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 2.0 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.

full oyunlar




15 MB

Apk indir

Minecraft Survival Rehberi - 16 (The End'e Gitmek)

Merhaba arkadaşlar bu yazımda Minecraft’ın belkide en son yapılacak şeyi olan End’e gitmeyi anlatacağım. Öncelikle sağlam zırhınız, kesinlikle enchantlı okunuz ve olmazsa olmazlarınız potlarınız ya da altın elmanız olsun. End de çok fazla enderman olduğu için yanınıza iron golem almanızı öneriyorum yaklaşık 5 tane.Eğer bunların hepsine sahipseniz End’e gitmemek için hiçbir sebep yok.

  • •    Öncelikle End portalını bulmamız için Enderman öldürmemiz gerekiyor. En az  15 tane enderman gözü düşürün. Hepsinden de düşmediği için bu işlem baya uzun sürecek.


  • •    Crafting table da bu gözleri aktif etmemiz gerekiyor. Bunun için Blazelerden düşürdüğümüz Blaze Rodları Crafting Table’da Blaze Powder’a çeviriyoruz. Crafting table da gözler ile powderları birleştiriyoruz.


  • •                       Bütün gözleri Powder ile birleştirdikten sonra 9 tanesini portala yerleştirmek için ayırıyoruz. Dışarı çıkıp birini sağ tık ile atıyoruz. Bir yöne doğru ilerliyor bizde takip ediyoruz.
  • •    Yere düşünce kırılmadıysa alın bir daha atın.
  • •    Bu işlem gözleri attığınızda yere girmedikleri sürece devam edecek. Bir yerden sonra ileri gitmeyecek ve olduğu yerde durmaya başlayacak.
  • •    İşte o noktadan aşağı doğru kazıyoruz. En sonunda bir mağara bizi karşılayacak içerisi çok karanlık ve yaratık dolu.
  • •    Herkesi katledip portalı aramaya başlıyoruz.
  • •    Portalı bulunca ayırdığımız gözleri üzerine sağ tık ile koyuyoruz ama dikkat edin hepsi içeri bakmalı.
  • •    Eğer doğru yerleştirdiyseniz portal açılıyor.

       End’de bizi çöl gibi bir yer karşılıyor. Etrafta kuleler ve her yerde endermanler var. Onlara karışmadan kulelerin üzerindeki Ejderhayı güçlendiren canını arttıran şeyleri ok ile patlatıyoruz. Onları patlatmadan ejderhayı öldüremezsiniz. Siz onlarla uğraşırken ejderhada size saldırıyor üzerinize geldikçe kenara kaçmaya çalışın. Hepsini patlattıktan sonra ejderhayı öldürmek gerçekten çok kolay

27 Ocak 2014 Pazartesi

Volt v1.2 Apk indir


Çok değişik bir oyun tam oyunu denemek isteyenler indirip kurabilirler. Yeterli bilgi için aşağıdaki google play linkinden yararlanabilirler.

Boyut: 37.8Mb Apk




EKRAN GÖRÜNTÜLERİ;




26 Ocak 2014 Pazar

GTA IV Arabalara Nitro Ekleme ve Simple Trainer

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere GTA IV EFLC'de yarışlarda kullanabildiğimiz nitroyu istediğimiz an istediğimiz arabada kullanmanın yolunu anlatacağım. Bunun için yapmamız gereken şey en altta verdiğim likten dosyayı indirmek.

Kurulum;
  • Zip dosyasının içindekileri çıkarıyoruz.
  • İçinden çıkan bütün dosyaları C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City ya da siz nereye kurduysanız oraya atıyorsunuz.
  •  
Ardından oyuna girip F3 tuşuna basıyorsunuz. Sol üstte açılan menüde hareket etmek için klavyenin sağ tarafındaki sayıları yani  NUM PAD'i kullanıyoruz.

Menüde

8-> Yukarı
2-> Asağı
4-> Sola
6-> Sağa  hareket etmemizi sağlar. 

5-> Seçim tuşu


Nitro eklemek için;
  • F3
  • Car Options
  • Sağ taraftaki menüye 8 tuşuna basarak geçip Nitrous bölümünü Enabled etmek. Ondan sonra istediğiniz arabada CAPS LOCK tuşu ile nitro keyfini çıkarabilirsiniz. 

Bu trainer daha binlerce özellik içeriyor gerçekten çok işe yarıyor.




LİNK


http://gtafiles.gtainside.com/downloads/ftpg/1367166104_Simple%20native%20trainer%20v6.5.rar

25 Ocak 2014 Cumartesi

Dead Trigger 2 Android FULL APK+DATA İNDİR

Dead Trigger 2 Android Oyunu

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Dead Trigger 2 ile zombi'nin tadına varacaksınız.Oyunumuzun grafikleri oldukça başarılı ve diğer zombi oyunlarına hiç benzemiyor.Left 4 Dead 2 tarzında olan oyunumuz da, çeşitli zombi türleri bulunmaktadır.Sizlere verilen görevleri  yaparak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz.Kazandığınız paraları silah vb. gibi şeyler için kullanabilirsiniz.Değişik mekan çeşitleri ile oynanışta sıkılmayacak,oyundan keyif alacaksınız.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.


İndirdiğiniz datayı sdcard/Android/obb klasörünün içine atın.Daha sonra apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 4.0 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.
apk





         12 MB                                                              350 MB

  Apk indir                      Data indir


Rar şifresi : apk-paylas

24 Ocak 2014 Cuma

Minecraft'ın En Güçlü Bossunu Wither'i Kolayca Öldürün!

Merhaba arkadaşlar bu yazımda çok zor ölen bir boss olan Wither'i kolayca öldürmenin yolunu anlatacağım.Öncelikle malzemeleri görelim.

Malzemeler;





        Daha sonra Nether'e gitmemiz gerekiyor.  Nether'de dikkatlice yukarılara doğru çıkıyoruz. En son Bedrock ile karşılaşınca işleme başlayabiliriz.Şimdi yapmanız gereken şey yukarıdaki bedrock'ta resimdekine benzer bir şekil bulmak. Yani yaklaşık 5x5 büyüklüğünde ve ortası delik. Daha küçükte olabilir yeterki ortasında boşluk olsun.


         En altta piston üstünde witherın oluşturma şekli ve pistonun hemen dibinde lever olmak üzere şeklimizi tamamlıyoruz. Şekli tamamlamadan önce lever koyun çünkü son kafayı koyar koymaz boss doğar. Boss doğunca ve yukarıdaki bar dolmaya başlarken sizde lever ile pistonu aktif edin. Wither yukarıdaki boşluğa sıkışacak ve asıl doğma işlemi olduğunda oradan çıkamayacak. Resimdeki gibi olması gerekiyor. Wither Skull'lar ve bedrock arasında blok kalmayacak şekilde. Unutmayın sadece 1 şansınız var. Sizinde bildiğiniz bir yöntem ve ya bunu denerken karşılaştığınız bir komik durum varsa lütfen aşağıdaki yorum bölümünü kullanarak paylaşın.


Deer Hunter 2014 Android FULL APK İNDİR

Deer Hunter 2014 Android Oyunu

Merhaba indirfree.net Kulanıcıları 

Müthiş bir avcılık simülatörü ile sizlerleyim.Oyunumuz ile hem avcılık konusunda deneyim kazanın hem de usta bir avcı olmaya çalışın.Sizlere verilen görevleri yaparak para ödüllerini kazanabilirsiniz.Kazandığınız paraları markette harcayabilirsiniz örnek olarak güzel bir silah alabilirsiniz.Silahınızı seçin ve hayvan avına başlayın.Grafikleri oldukça başarılı oyunumuzu sizlere tavsiye ediyorum.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.
Not: Eğer oyuna girişinde atıyorsa bir defaya mahsus wifi veya internet paketinizi açıp oyuna girin

Android 2.1 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.

android oyunlar




35 MB 

Apk indir


Rar şifresi : apk-paylas

21 Ocak 2014 Salı

Dragon Slayer Android FULL APK+DATA İNDİR

Dragon Slayer Android  Oyunu

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Ejderhalar ile savaşmak ister misiniz?Efsanevi ejderhalar ile tarihi savaşta yeriniz alın,bu ejderhaları yenmek göründüğü gibi kolay bir iş değildir.Oyunumuzun grafikleri oldukça iyi ve detaylı görüntüleri ile dikkat çekiyor. Ejderhalara kendinizi göstererek onları yok edin.Çeşitli dövüş taktikleri ile ejderhaları alt edebilir,büyülü güçleriniz ile tamamen yok edebilirsiniz.Oyun içerisin de nasıl oynanacağı uygulamalı olarak anlatılmaktadır ve sizlere tavsiyem bu oyunu indirerek yüklemeniz ve oynamanızdır.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.


İndirdiğiniz data'yı sdcard/Android/obb klasörünün içine atın.Daha sonra apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 2.1 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.
Android Oyunlar indir






15.4 MB                                                                         390 MB

Apk indir                   Data indir


Rar şifresi : apk-paylas

20 Ocak 2014 Pazartesi

İnanılmaz Etkili ve Çok Kolay Tuzak Yapımı



         Merhaba arkadaşlar bu yazımda çok aşırı kolay bir tuzak yapımını anlatacağım. Düşmana ne olacağı tamamen size kalmış yani yaratıcılığınızı kullanın! Öncelikle malzemelere bakalım ve tuzağı yapmaya başlayalım.







Malzemeler;
  • Kapı
  • Basınç Plakası
  • Normal piston
Yapım;

          Kapının hemen arkasına  5-6 birim aşağı kazıp en üstüne  1 blok ekliyoruz. Eklediğimiz bloğun üstüne basınç plakası koyuyoruz.Bu plaka normalde kapıyı açmak için koyulur. Sonra resimdeki gibi pistonumuzu yerleştiriyoruz. Tuzağın en altına isterseniz Tnt ler koyun isterseniz lav koyun bu tamamen hayal gücünüze kalmış.

      Herhangi bir oyuncu ya da mob basınç plakasına bastığı anda piston aktif olacak ve önüdeki bloğu itecek ve oyuncu aşağı düşecek. Bu o kadar hızlı oluyorki tepki bile veremiyorsunuz. Bu kadar kolay ama bir o kadar da etkili!

Not: Tuzak her çalıştığında tekrar kurulmak zorunda buda kötü yanı :)

Glory Of Generals Pacific HD Android FULL APK İNDİR

Glory Of Generals Pacific HD Android Oyunu

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

İşte güzel bir strateji oyunu daha sizlerle paylaşıyorum.Kendi ülkenizi yaratıp düşmanlar ile savaşmaya başlayın.Hem deniz hem de karadan savaş yapabileceğiniz oyun stratejik yetenekleriniz kullanarak düşmanlarınızı rahatça alt etmenize yarayacaktır.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim,


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 2.2 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.

apk oyunlar indir




41.6 MB


Rar şifresi : apk-paylas

19 Ocak 2014 Pazar

The End Android FULL APK İNDİR

The End Android Oyunu

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

The End şehir yıkılmış ve terk edilmiş bir yer olmuştur.Subway Surfers ve Temple Run gibi oyunları seviyorsanız bu oyun tam size göredir.Oyun için de durmadan koşacaksınız ve koşarken karşınıza çıkan engellerden kurtulmaya çalışın eğer çarparsanız oyun bitecektir.Etrafınız da yıkık binalar,terk edilmiş arabalar görebilirsiniz.Oyun grafikleri hoş derecede güzel olmakla beraber sizlere oyundan keyif almanıza imkan verebilecektir.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler,


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 1.6 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.

full oyun






47 MB

Apk indir

Rar şifresi : apk-paylas

16 Ocak 2014 Perşembe

Clash Of Clans Bilgisayardan Oynamak (Hatalar ve Çözümleri Eklendi)


      Merhaba arkadaşlar, bu yazımda sizlere IOS'a aylar önce gelmiş Android dünyasına ise yeni gelmiş bir savaş oyunu olan CoC'nin bilgisayar üzerinden nasıl oynandığını anlatacağım. Gerçekten kolay bir yöntem ve hem telefondan hemde bilgisayardan aynı hesaba bağlanmak mümkün. Oyun Android'e geçince emulator yapımcılarıda boş durmadı ve bu oyunda artık bilgisayarımızda.



Öncelikle BURAYA tıklayarak gerekli olan programı indiriyoruz. (Site açıldıktan 5 saniye sonra sağ üst köşedeki reklamı geçe tıklayın.) Programın adı Bluestack. Kurulumu yapıyoruz ve önerim yönetici olarak çalıştırıyoruz. Eğer takılırsa kapatıp tekrar açın.


     Sol üst köşede duran Search butonuna basıp Clash of Clansı aratıyoruz.  Çıkınca tıklıyoruz ve bir sonraki yerde sizden gmail hesabı isterse giriyoruz. Eğer güvenmiyorsanız başka bir hesap açıp öyle girin. Sonra Google Play Store açılıyor ve oyunu indiriyoruz. İndikten sonrada sağ altta bildirim geliyor ve Play diyoruz. İşte bu kadar basit arkadaşlar. Herkese bol kanlı altınlı madenli kapışmalar!

Hatalar ve Çözümleri
Siyah Ekran Hatası

Çözüm (1) (Nvidia Ekran Kartları İçin)

Masaüstünde simgesi bulunan Bluestacks programına sağ tıklayıp "Grafik İşlemciyle Çalıştır" a basıp ardından "Entegre Grafiği" seçin. (Görüntü kötü olabilir, öyle bir seçenek yoksa diğer çözümlere bakın.)

Çözüm (2) (Nvidia Ekran Kartları İçin)

Driverınızı internetten anlatılan yöntemler ile kaldırıp bir eski versiyonu yükleyin. (Önerilmez)





Earth And Legend 3D Android FULL APK İNDİR

Earth And Legend 3D Android

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Yeni bir RPG oyunu ile sizlerin karşısındayım.Oyunumuzu inceledim ve güzel bir oyun olduğuna kanısına vararak sizlere paylaşmayı uygun gördüm.Oyunumuzun başlangıcında karakterimizin cinsiyetini seçip tip oluşumunu uyguluyoruz, daha sonra ismimizi yazarak oyunumuza başlıyoruz.Oyun içerisin de çeşitli silahlar,giysiler,kolyeler ve daha bir çok eşyayı kullanabilirsiniz.Çeşitli insan tiplerinden görev alabilir ve görev tamamlandığında ödüllere boğulabilirsiniz.Dışarı da hayvan kesebilirsiniz.Oyunun her şeyi ile kendini gösteriyor ve sizlere şiddetle tavsiye ediyorum.


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 2.2 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.

android apk





46.9 MB

Apk indir


Rar şifresi : apk-paylas

15 Ocak 2014 Çarşamba

Hungry Shark Evolution Android FULL APK İNDİR

Hungry Shark Evolution Android  Oyunu

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Bir köpek balığı ile denizlerin hakimi olmak istemez misiniz? Köpek balığı olarak hayatınızı sürdürün ve yiyecek ihtiyacınızı karşılayın.İster balıkları yiyebilirsiniz isterseniz balık tutan teknelerin yanına giderek saldırı yapabilirsiniz.Hatta deniz kenarında yüzen insanlara saldırı yaparak onları yiyebilirsiniz.Oyuna küçük bir köpek balığı olarak başlayacaksınız ve ilerleyen vakitler de büyük ve vahşi bir köpek balığına dönüşeceksiniz.Heyecanlı oyun sizleri bekliyor.


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 2.3 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.







9.9 MB

Apk indir

Rar şifresi : apk-paylas

City İsland 2: Building Story Android FULL APK İNDİR

City İsland 2: Building Story Android Oyunu

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Şehriniz kurup yönetmek ister misiniz? Oyunumuz içinde çeşitli binalar satın alabilir ve kullanabilirsiniz.Binalarınıza yol bağlayarak binalarızın verimliliği arttırabilirsiniz.
-150 Yeni Nesne
-Şehir Genişletme
-Kar Elde Etme
-Nehirler,Parklar,Demir yolları Oluşturma
-Ödüllü Set


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 2.3 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.


apk



41.8 MB

Apk indir



Rar şifresi : apk-paylas

Truck Simulator 3D Android FULL APK İNDİR

Truck Simulator 3D Android  Oyunu

Merhaba Apk-Paylaş Okurları,

Muhteşem grafikleri ile Truck Simulator 3D oyunun sizlerle paylaşıyorum. Tırınız ile ister rahat rahat dolaşın isterseniz arkanıza yük alarak istenilen yere getirin. İç kamera sistemi ile aynı tır sürüyormuş gibi hissedeceksiniz.
-8 Kamyon Modeli
-11 Büyük Amerikan Şehri
-Hareket Mekanizmaları
-Gerçekçi Hasar,Yakıt ve Sürücüde Yorgunluk Hissi
-Gece ve Gündüz Değişikliği
-İç Kamera Sistemi


İndirdiğiniz apk'yi çalıştırın ve yükleme tamamlandığında oyun çalışacaktır.


Android 2.2 ve üzeri sistemlerde oyun çalışacaktır.

Android Simulator 3 Oyunu





43.9 MB

Apk indir


Rar şifresi : apk-paylas

14 Ocak 2014 Salı

Dota 2 Bahis Oynama Rehberi (dota2lounge.com)


       Merhaba arkadaşlar bu yazımda Dota 2 Lounge üzerinden bahis oynamayı ve ticaret yapmayı anlatıyorum. Güzel bir sistemi var fakat ben daha önce oynamadım. Yeterince item'ım yok sanırım :)




      Öncelikle siteye girip sağ üst köşeden steam'e giriş yapıyoruz.  
Daha sonra tarayıcı ana sayfaya dönüyor  ve sağ tarafta bulunan maçlardan birini seçiyoruz.





  Seçtiğimiz maç yeni bir sayfada açılıyor ve bahis oynamak istediğimiz takımı seçip altta bulunan Place Bet butonuna basıyoruz. Seçilen takımın isminin altı yeşil olur ve çerçevesi yeşil görünür. Takım isimlerinin altında oranlar var ve bunlar bir takıma yatırılan item sayısına göre düşüp çıkıyor. Mesela Navi için çok fazla bahis olduğundan oranları çok düşük.

Place bet dedikten sonra sağ altta soldaki resim gibi bir kutu açılıyor.
 add bot and wait butonuna bastıktan sonra sağdaki menü geliyor ve tamam diyoruz. Biraz bekledikten sonra bot bizi kabul ediyor ve mesaj atıyor. Mesajdaki Protection Code ile sitede sağ altta yazan aynı ise trade'yi kabul edin ve bahsinizi oynayın. Bütün işlem bu kadar :)


Eğer yanlış bildiğim ya da eklemek istediğiniz bir şey varsa lütfen alttaki yorum bölümünden yazın çünkü bu konuda pek bilgili değilim.

      Trade olayı ise gerçekten kolay. Gene ana sayfada teklifleri görüyorsunuz. Sol tarafta onun verdikleri sağ tarafta ise istedikleri oluyor. Birini seçip açılan sayfada add item to offer'a basıyoruz ve istediğimiz item'ları ekliyoruz.

Not: İstedikleri itemları eklemeniz gerekiyor. Bazen not düşüyorlar Mirana'set ya da şu şu şu item diye onlara dikkat edin ve son olarak ingilizce kullanmayı unutmayın.