haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

16 Ocak 2014 Perşembe

Clash Of Clans Bilgisayardan Oynamak (Hatalar ve Çözümleri Eklendi)


      Merhaba arkadaşlar, bu yazımda sizlere IOS'a aylar önce gelmiş Android dünyasına ise yeni gelmiş bir savaş oyunu olan CoC'nin bilgisayar üzerinden nasıl oynandığını anlatacağım. Gerçekten kolay bir yöntem ve hem telefondan hemde bilgisayardan aynı hesaba bağlanmak mümkün. Oyun Android'e geçince emulator yapımcılarıda boş durmadı ve bu oyunda artık bilgisayarımızda.



Öncelikle BURAYA tıklayarak gerekli olan programı indiriyoruz. (Site açıldıktan 5 saniye sonra sağ üst köşedeki reklamı geçe tıklayın.) Programın adı Bluestack. Kurulumu yapıyoruz ve önerim yönetici olarak çalıştırıyoruz. Eğer takılırsa kapatıp tekrar açın.


     Sol üst köşede duran Search butonuna basıp Clash of Clansı aratıyoruz.  Çıkınca tıklıyoruz ve bir sonraki yerde sizden gmail hesabı isterse giriyoruz. Eğer güvenmiyorsanız başka bir hesap açıp öyle girin. Sonra Google Play Store açılıyor ve oyunu indiriyoruz. İndikten sonrada sağ altta bildirim geliyor ve Play diyoruz. İşte bu kadar basit arkadaşlar. Herkese bol kanlı altınlı madenli kapışmalar!

Hatalar ve Çözümleri
Siyah Ekran Hatası

Çözüm (1) (Nvidia Ekran Kartları İçin)

Masaüstünde simgesi bulunan Bluestacks programına sağ tıklayıp "Grafik İşlemciyle Çalıştır" a basıp ardından "Entegre Grafiği" seçin. (Görüntü kötü olabilir, öyle bir seçenek yoksa diğer çözümlere bakın.)

Çözüm (2) (Nvidia Ekran Kartları İçin)

Driverınızı internetten anlatılan yöntemler ile kaldırıp bir eski versiyonu yükleyin. (Önerilmez)





Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder