haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

31 Ocak 2014 Cuma

Dota 2 New Bloom Festival Güncellemesi

Dota 2 gene güncelleme aldı ve bu seferki gerçekten çok sağlam. Öncelikle 2 yeni hero eklendi (Phoenix[Sağda], Terrorblade[Solda]) ayrıca yeni etkinlikler ve birde artık boss mu denir çok güçlü yaratık mı denir neyse o eklendi. Hakkında bir bilgim yok ama aşırı güçlüymüş öldürülmesi oyunun gidişatını direk değiştirir diyorlar. Ayrıca sayısız item ve setler geldi.


 

“Görüyorum… Görüyorum… Kaos ve soğuk uzaklaşıyor ve yerini New Bloom Festivali‘ne bırakıyor. Festival kutlanacak, yenilenme ve yeniden doğuş mümkün kılınacak! Geçmiş, tekrar yazılmak için yalvarırcasına diz çökmüşken bunu gerçekleştirebilecek tek kudret, gökyüzünü ışıklandırıyor. Böylece Festival hazır hale geliyor!”


 Bunların dışında artık daha önceden oynadığınız bir oyunun replayinden seçtiğiniz bir bölümü alıp "Acaba burda sola kaçsaydım ne olurdu?" gibi sorularınıza cevap olsun diye tekrar tekrar oynayabilirsiniz. Son olarak birde yeni oyun modu eklendi. Bu modda bütün kahramanlar rastgele yetenekler alıyor. Örneğin Mirana'nın arrowunu Pudge atarken Lich gelip Tide'ın ultisi atabilir. 11 seviye ve üstü olan herkes oynayabilir.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder