haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

29 Mart 2014 Cumartesi

Clash of Clans Kimselere Maden Kaptırmıyoruz!

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere, Clash of Clans'da hem savunma taktiği, hem de madenlerimizi korumanın taktiğini anlatacağım.

1) Sürekli Online Olun (Programla)

Eğer bol bol zamanınız varsa sürekli online olmaya çalışın. Eğer ki telefonunuzun sarj problemi varsa, ya da o kadar zamanınız yoksa oyunu bilgisayardan oynayın ve başında durmanıza gerek yok. Nasıl mı? Öncelikle programımızı kuruyoruz. Buradan konusuna ulaşabilirsiniz. Ardından otomatik tıklama programımızı indiriyoruz. Ben auto-clicker diye bir program kullanıyorum.

Programı "Yönetici" olarak çalıştırınca karşımıza bu arayüz çıkıyor. Click mode' a girip "Numbers of Click" kısmını 999 yapıyoruz ve hemen altındaki yeri 20 yapıyoruz. Oyunu açıp programa geri dönüyoruz ve "Set Click Point" tıklayıp boş bir alan seçiyoruz. Ardından "Auto Click" basıyoruz. Program her 20 saniyede bir tıklayacak ve oyun bizi sanki online'mışız sanacak. Bu şekilde oyundan düşmeyeceğiz ve saatlerce online kalabileceğiz.


2) Köy Binasını Dışarı Koyun


Evet, yanlış okumadınız. Köy Binasını dışarı koymak bize kalkan kazandıracak. Çünkü size saldıran bir çok kişi köy binası dışarıda ve savunmasız olduğu için yıkmak isteyecek. Unutmayın, Köy Binasını yıkmak düşmana savaşı kazandırır ama şu da var ki size de kalkan kazandırır. Hemde 12 saat! 10-15 kupa kaybederek tam 12 saat boyunca bütün madenlerinizi koruyacaksınız ki bence harika bir süre.

Ayrıca savaşı kaybedince düşmandan intikam alma şansıda doğacak. Belkide saldırdığına pişman olacak. Belli mi olur :) Tabikide sürekli kupa kaybedeceksiniz ve savunmanızın gerçek gücünü belkide ölçemeyeceksiniz. Ama ciddi anlamda madenlerinizi koruyacaksınız ve zaten kupalar kimin UMURUNDA!

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder