haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

15 Şubat 2015 Pazar

CoC Birim Rehberleri - Duvar Yıkıcı

Duvar Yıkıcı





Devlerin, Golemin, Goblinlerin yolunu Duvar Yıkıcıdan iyi kim açabilir? Tabiki kimse! Hiç bir duvar bu küçük intihar bombacılarının önünce duramayacak. Tabi ki bu yazıyı okursanız :)



Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?

Ordunuzun Önünü Açın

Duvar Yıkıcıların tek özelliği adından da anlaşıldığı üzere duvarları havaya uçurmak. Kalabalık Dev ordularının önünü açmak için 2-3 Duvar Yıkıcı yeterde artar bile. Tek dikkat etmeniz gereken savunma binalarının Tank birime saldırıyor olması. Duvar Yıkıcılarının sağlık puanları çok düşük olduğu için bir çok savunma binası tek vuruşta öldürüyor. 2'li 3'lü gruplar halinde Devlerin içinden duvarlara doğru atın. Havanlara çok dikkat edin çünkü tek vuruşta öldürüyor. Asla ama asla bütün Duvar Yıkıcıları aynı anda atmayın. Kontrollü davranın. Köy Binası 8 için 6 Duvar Yıkıcı, Köy Binası 9 için 8 Duvar Yıkıcı idealdir. (Aşağıda hangi duvarı kaç Duvar Yıkıcı patlatabilir tablosu mevcut)

Duvar Yıkıcıların Tercih Mekanizması

Duvar Yıkıcılar öncelikle en yakındaki 4 tarafı duvarla çevrili binaları tercih ederler. Eğer öyle bir bina yoksa veya kalmadıysa 3 tane duvarı aynı anda patlatabilecekleri yerleri seçerler. Yani boşta yan yana duran 2 duvarı uçurmazlar. Eğer bütün duvarları yıkarsanız (!) bu sefer en yakınındaki binaya gider ve patlar. Duvara verdiği gibi devasa hasarları veremez hatta neredeyse hiç veremez. Düşman klan kalesinden çıkan birliklere etrafta duvar varsa saldırmazlar. Bu yüzden Klan Kalesini boşaltmalısınız.


Savunmada Kullanılmamalı :) Çünkü düşman birime gidip patlıyor ve çok küçük bir hasar veriyor.

İstatistikler




Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder