haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

19 Şubat 2015 Perşembe

CoC Birim Rehberleri - Ejderha

Ejderha


Klan Savaşlarının korkulu rüyası, masrafıyla, gücüyle, avantajlarıyla Clash of Clans'daki en güçlü birimlerden biri... Tabiki de Ejderhadan bahsediyoruz! Köyleri  küle çevirmek için, 3 yıldızı almak için, Ejderhanın gücünü tam olarak kullanmak için tek yapmanız gereken: Okumak :)


Saldırıda Nasıl Kullanılmalı?

Klan Savaşlarında Bir Numaralı Tercih

Ejderhalar Klan Savaşlarında en çok kullanılan birimlerden biridir. Bu kadar çok tercih edilmesinin en büyük sebebi yüksek sağlık puanın yanında çok yüksek hasar verebilmesidir. Genellikle Köy Binası 8 ve altını rahatlıkla 3 yıldız alacak şekilde yıkabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Ejderhaların hepsini tek bir noktadan köye atmak. Dikkat etmeniz gereken yer ise Ejderhalar köyün etrafından dolaşırsa kaybedersiniz, bu yüzden önce Ejderhaların önünü yani içeri direk girmesini engelleyen binaları ister 20 Okçuyla, ister Barbar Kral ve Okçu Kraliçeyle yıkmanız gerekiyor. Ardından bütün Ejderhaları içeri gönderin. Düşman Klan Kalesini pek dert etmeyin çünkü Ejderhalar alan vuruşu yapar ve tek vuruşta bütün birimleri öldürür.

Büyü Tercihi Çok Önemli

Köy binası 7 ve altı seviyeler için 3 tane Yıldırım Büyüsünü öneriyorum. 3 Yıldırım Büyüsü ile düşmanın 1 Hava Savunmasını yıkıp kalan bütün Ejderhaları geriye kalan tek Hava Savunmasına en yakın mesafeden atmalısınız. Köy Binası 8 ve üstü düşmanlar için ise 3-4 Öfke Büyüsü en ideal olandır. Şifa İksirini pek önermiyorum, çünkü Ejderhalar çok yavaş ve hızlandırılması gerekiyor, Şifanın verdiği sağlık ise Hava Savunmalarının verdiği hasara göre düşük kalıyor. Bu yüzden Öfke, Şifa Büyüsüne göre çok daha etkilidir. 9. seviye köy binasına saldıracaksanız, Hava Savunmalarının düşük seviye olmasına dikkat edin, 9. seviyeden itibaren 3 yıldız almak giderek imkansızlaşıyor. (Çünkü köyler giderek büyüyor ve Ejderhalar savunmalara dayanamıyor)

Ejderhaları Nasıl Desteklemeli

Ejderhalar, Balonlar ile birlikte kullanılırsa gerçekten etkili bir saldırı oluyor. Ejderhalar Balonlardan önce köye girip bütün savunma hasarını üzerlerine alıyor, arkadan gelen Balonlar ise bütün köyün işini bitiriyor. Bu saldırı biçiminde Balonları korumak için Şifa kullanabilirsiniz. Lav Tazı Ejderhalar ile birlikte pek iş yapmıyor, Balonlarla kullanmanızı kesinlikle öneririm.

Savunmada Nasıl Kullanılmalı?

Ejderhalar savunmada gerçekten çok iyi iş yapıyor, düşman amatörse sadece bir kaç vuruşta bütün Dev ordusunu öldürebiliyor. Ayrıca havadan saldıran bir birim olduğu için karacı birimler tamamen etkisiz kalıyor. Düşman Ejderhanızı kesebilmek için en azından 20 Okçu harcaması gerekiyor.

İstatistikler


Saldırı Videoları



Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder