haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

11 Şubat 2015 Çarşamba

Dota 2 New Bloom Festival Yeniden Bizlerle







Önce ufak bir sinematik, ardından çizgi roman şeklinde part 2 ve en son olarak bugün part 3 ile birlikte Dota 2 New Bloom Festival yayınlandı.

Dota 1 den hatırlayacağınız üzere Winter Wyvern oyuna eklendi. Bunun dışında Crystal Maiden için harika bir kıyafet seti (Arcana) eklendi. Biliyorsunuz uzun zamandır neredeyse kimseye item düşmüyordu. Sadece çok nadir setler düşüyordu. Bu sistem yerini çok daha iyi bir sisteme yani daha fazla itemın düştüğü fakat sadece hediye edilebilen bir sisteme bıraktı. Artık gereksiz gördüğünüz eşyalarınızı geri dönüşüme gönderebilir ve 10 tane olunca Charm of the Crucible Jewel adlı itemla 3 kere kazanacağınıza dair doğru tahmin yapıp hediyenizi alabilirsiniz. Bunların dışında bir çok Hero içinde yeni kıyafetler eklendi. Hemen New Bloom Festival'in ne olduğuna bakalım. 

Güncellendi
Geçen sene;

Yeni bir haritada açılan oyunumuz başlangıçta seçtiğiniz parayla başlıyor. Herkes en yüksek saldırıyı yapabileceği itemları alıyor ve Boss oyuna dahil oluyor. Boss'un öldürülmesi imkansız ve amaçta öldürmek değil, üzerinde en fazla hasarı verebilmek. Bu sayede kasılan itemlar ilede hediyelerinizi alabilirsiniz. Birkaç kere oynadığınızda aslında çok zevkli ve zor olduğunu anlayacaksınız.

Bu sene;

Normal maç gibi haritada olacağız, her 5 dakikada bir her 2 takım içinde Boss oyuna dahil olacak ve istediği lane'i seçip oradan saldıracak. Çeşitli güçlendirmeler Bossa eklenebilecek. Her gün rastgele bir zamanda 10-15 dakikalığına oyun modu açılacak. Bu süre başlamadan 1 saat öncesinde duyurulacak. 

Biz denedik ve deneyimlerimiz; Eğlenmek istiyorsanız 15-20. ci dakikalarda bütün puanlarınızı harcayıp combatta Boss'unuzun bütün özelliklerini kullanın bir anda oyunun kaderi değişiyor, tek combatta oyunu bitirebiliyorsunuz :) Kazanan taraftaki her oyuncuya set düşüyor. Bence bu sene çok daha zevkli olmuş. 



Detaylı ve ingilizce yazı için buraya tıklayınız.

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder