haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

10 Kasım 2014 Pazartesi

Blizzard'dan Yepyeni Bir Oyun - OVERWATCH!



Blizzard resmen BlizzCon'da bombayı patlattı. Blizzard kalitesinde FPS deneyimini yaşamaya hazır olun! Overwatch geliyor!! 2015'de betası olan oyunun videolarından yola çıkarak ön incelememi yapayım dedim. Öncelikle oyun Team Fortress 2'yi bilenlere hiç yabancı gelmeyecek. Çünkü aynı TF2 gibi karşılıklı 2 takımın farklı özelliklere sahip karakterlerle mücadele etmesini eğlenceli ve renkli grafiklerle oyuna aktarmışlar. Grafikler gerçekten çok kaliteli duruyor. Blizzard resmen farkını göstermiş. Ama oyunu diğerlerinden üstün kılacak şey ise çok ama çok çeşitli karakterleri. Ayrıca bu karakterlerin özellikleri. Videodan anlaşılacağı üzerine kiminin suikast özellikleri gelişmiş, kiminin direk bodoslama girmeye yatkınlığı var, kiminin diğerlerini desteklendiği tedavi ettiği görülüyor.

Karakterlerin çevre birimlerle direk etkileşime girdiği görülüyor. Duvarlara tırmanmak, engellerin üzerinden akıp geçmek, halat atıp bir yerden bir yere gitmek gibi. Bunlar gerçekten hoş gözüksede oyun içinde kullanılabilir olması çok önemli. Blizzard bu işin altından kalkabilir bence. 

Overwatch aylık ücreti olan bir oyun olursa büyük ihtimalle oyun içinde bazı ürünler dışında paralı bir şey olmaz. Bu da ne kadar emek o kadar gelişme demek. Ücretsiz olursa işler o zaman karışır. Para veren insanların önümüze geçmesini ben dahil kimse istemez. Öyle ya da böyle bu oyun çok tutacak şimdiden nefesimi tuttum bekliyorum. :) Daha fazla uzatmadan harika bir oyunun önce sinematik sonra oyun içi videosu ile başbaşa bırakıyorum sizi...





Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder