haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

14 Nisan 2015 Salı

Clash of Clans Şifa İksiri Nasıl Kullanılır?



Clash of Clans da savaşların vazgeçilmez büyüsü olan şifa iksirini daha etkili olarak nasıl kullanabilirsiniz hepsi bu yazıda!

Klan savaşlarında domuz kullanırken

Bildiğiniz gibi klan savaşlarında boşluksuz yani savunma binaları çok yakın olan köyleri Domuz Bincisi ordusu ile çok kolay yıkabilirsiniz. Tabi büyük bombaya basmadığınız sürece. Bir çok kişi şifa büyüsünü Domuzların canları toplu olarak azaldığında atmayı tercih ediyor bu tabiki de doğru.
Ben ise şunu öneriyorum: Domuzların gittiği yola doğru atın. Siz fark etmesenizde domuzlar düşman köyünde tekli saldırılara karşı çok savunmasız kalıyor. Her saniye birer birer ölüyorlar. Toplu olarak canları azalmasada bireysel olarak ölmeleri savaşı kaybetmenize neden oluyor. Eğer şifa büyülerini domuzların yoluna atarsanız hem bireysel hasarı en aza indirir hemde çok daha güçlü bir saldırı yapmış olursunuz.



Gowipe sırasında Büyücüleri koruyun

Klan savaşlarında 9. seviye köy binasına sahip yüksek seviyelerin tercihi Golem Pekka Büyücü ordusu kullanmaktır. Bir çok kişi şifa iksirini Golemlere ya da Pekkalara atıyor ve bu bence çok yanlış. Büyücüler küçük oldukları için siz fark etmiyorsunuz ama yüksek alan hasarına mağrur kalıyorlar ve saniyeler içinde ölüyorlar. Şifa iksirini onları korumak için atmayı deneyin. Aynı şey Cadıları korurkende geçerlidir.

Cehennem kulesine dikkat

Bildiğiniz gibi Cehennem Kulesi'nin yarattığı hasar Şifa Büyüsü ile engellenemiyor. Bu yüzden 10.
seviye köy binasına saldırırken Şifa Büyüsünü Cehennem Kuleleri yıkıldıktan sonra atmayı unutmayın. Tabiki de bu yazdığım 5 kişiye aynı anda saldıran Cehennem Kulesi için. Eğer tekli hedef ise gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. (Kitlendiği hedefe gene sağlık vermez)

Depolara ulaştığınızda kullanın

Goblinlere şifa büyüsü atmak sizce ne kadar mantıklı? Bence çok mantıklı çünkü ortada bulunan depolara goblinleriniz ulaştıysa onları korumanın en kolay yolu tam ortalarına şifa büyüsü atmaktır. Bütün ganimeti cebinize indirirken keyfini çıkarın!

Balonları korumanın en güzel yolu

Bildiğiniz gibi Balonlar yüksek hasarına karşın çok ama çok dayanıksızlar. Canlarının inmesini beklemeden içeri girdikleri gibi Şifa Büyüsünü atmalısınız.

Sizinde Şifa Büyüsünü kullanırken uyguladığınız taktikler varsa aşağıdaki yorum bölümünü kullanmaktan çekinmeyin.



Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder