haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

15 Nisan 2015 Çarşamba

GTA V Hatalar ve Çözümleri




Merhaba arkadaşlar, ben dahil bir çok kişi GTA V'i yüklerken birçok hata ile karşılaştı. Bazılarına çözüm bulundu bazılarına ise Rockstar Games tarafından hotfix bekleniyor. Bu yazımda bazı GTA V hatalarını ve çözümlerini göstereceğim.


Başlarken;

  • VPN, Proxy programlarını tamamen kapatın.
  • Virüs programını devre dışı bırakın.
  • Ekran kartı Driver'ınız kesinlikle güncel olsun.
  • Orjinal Windows sürümünüzü güncelleyin.



Sonsuza kadar süren loading ekranı:
  • Eğer oyunu açtığınızda Loading ekranı sonsuza kadar dönüyorsa Sırasıyla Denetim Masası/Kullanıcı Hesapları/Başka bir hesabı yönetin kısmına girip yeni bir hesap oluşturup hesap ismi kısmına İÇİNDE TÜRKÇE KARAKTER BULUNMAYAN BİR İSİM YAZIYORUZ.
  • Ardından bu hesaba gene aynı menüden yönetici hakkı verip bilgisayarı yeniden başlatıp bu hesaptan bilgisayarı açıyoruz.
  • Dns ayarlarınıza girip 8.8.8.8  8.8.4.4 yazıyoruz, bu Google Dns'dir ve çok güvenlidir.
  • Ardından oyunu yönetici olarak çalıştırıp deniyoruz.

Launcher hata raporu veriyorsa:

Eğer Launcher hata verip kapanıyorsa, (büyük ihtimalle çift ekran kartlı bir bilgisayarınız var ve ilginçtir ki güçlü olanı devre dışı bırakınca açılıyor) çalışmayı durdurdu diyorsa yapmanız gereken şey güçlü olan ekran kartını devre dışı bırakmak. Bunu yapmak için sırasıyla  Bilgisayarım sağ tık/Yönet/Aygıt Yöneticisi/Görüntü bağdaştırıcıları/ Güçlü olana sağ tık yapıp devre dışı bırakıyoruz

Ardından yönetici olarak çalıştır diyoruz ve oyunumuz açılıyor. Oyun açıldıktan sonra Windows+X tuşlarına basıp görev yöneticisini açıyoruz ve GTA V'i sonlandırıyoruz. Masaüstünde Social Club açılıyor ve şöyle bir yazı olması gerekiyor, GTA V Beklenmedik şekilde kapandı. Hiç bir şeye basmayın ve daha deminki adımları tekrar edip bu sefer Devre DIşı olan kartımızı aktif ediyoruz ve Social Club ekranından play diyoruz. Oyunumuz açılıyor ve güçlü olan ekran kartıda devrede :)

(error 2) kodlu hata:

Google DNS ve sabır tek çözüm

Bağlantı kopma hatası:

Kutulu oyun alıp 5gb kısımda sürekli bağlantı kopması yaşayan varsa yukarıda verdiğim Google Dns denesin. Ben çok yüksek hızda indirdim.


Oyun çok kasıyorsa:

Oyunun kasmasını azıcık da olsa engellemek için Game Booster kurup çalıştırın.


HER TÜRLÜ SORU İÇİN AŞAĞIDAKİ YORUM BÖLÜMÜNÜ KULLANABİLİRSİNİZ


Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder