haberiniz olsun

eklenen iceriklerden haberiniz olsun.

25 Nisan 2015 Cumartesi

GTA V En Hizli Arabalar!

İnternette ve oyunda görüyoruz, bir çok kişi oyundaki en hızlı araba hangisi diye soruyor. Soru kolay olsada cevabı gerçekten zor çünkü GTA V 'de tamı tamına 257 araç var. Bende sizler için araştırdım ve GTA V 'deki en hızlı arabaları bu yazıda birleştirdim. Bazıları Online'da da satın alınabiliyor bu yüzden fiyatlarınıda eklemeyi unutmadım. Sizce bu arabalardan en iyisi hangisi? Yorum bölümünü kullanmaktan çekinmeyin!

Not: Herhangi bir sıralama yoktur, bazı araçlar gözden kaçmış olabilir.

 Adder

Bildiğimiz Bugatti, sizce de hızını tartışmaya gerek var mı? Fiyatı 1 milyon $.
Pegassi Vacca

Lamborghini Gallordo ve McLaren araçlarının karışımından oluşturulmuş, Fiyatı 240.000$
 Vapid Bullet

Ford GT temel alınarak tasarlanmış bu aracın fiyatı 155.00$





Coil

Elektrikli bir araç olan Coil, Tesla markasının araçlarından yola çıkılarak modellenmiş. Elektrikli olduğu için sesi çok düşük ama hızı gayet iyi. Fiyatı ise üstü kapalı olanı 150.000$ üstü açık olanı ise 175.000$.




Overflod Entity XF

Koenigsegg CCX modeline göre tasarlanmış bu araba, şeklinin hakkını gerçekten veriyor, uçak gibi resmen :). Fiyatını malesef bulamadım.






Grotti Turismo R

Ferrari, Lamborghini ve McLaren markalarının klasik tasarım özelliklerinin bir araya getirilip oluşturulan arabamız belkide oyunda ki en güzel arabalardan birisi, fiyatı ise 500.000$.





Z-Type

Şaka yaptığımı sanabilirsiniz, fakat bu araba oyundaki en hızlı arabalardan birisi. Bir görevde bunu çalıyorsunuz ve ne kadar hızlı olduğuna inanamayacaksınız. Fiyatı ise 950.000$, tek kişilik oyunda ise 10 milyon $.




Obey 9F

Bildiğimiz Audi R8, daha oyunun başında kullandığımız bu arabada en hızlılar listesinde yer buluyor. 120.000$







Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →

0 yorum :

Yorum Gönder